Kerstmis dit jaar komt eraan, maar ook oud en nieuw. We kunnen de zwaailichten in de straten en de thematische versieringen al zien. Dit seizoen vraagt om woorden van genegenheid! Daarom hebben wij een mooie selectie gemaakt van Vrolijk Kerstfeest en zinnen die je in vervoering zullen brengen. Check it out en deel de liefde! Bekijk hieronder de fijne feestdagen teksten voor 2022 en 2023.

Fijne feestdagen teksten voor 2022 – 2023

1. We leven in de meest feestelijke tijd van het jaar. Geniet met volle teugen van dit seizoen, met veel vreugde, en in het gezelschap van degenen die je het meest dierbaar zijn.

Moge er geen gebrek zijn aan lekker eten, maar moge bovenal jouw hart en huis gevuld zijn met vrede en liefde. Moge het nieuwe jaar veel hoop brengen, veel dromen en kansen om te vervullen.

2. Het is tijd voor de jaarwisseling, voor vieringen die afscheid nemen van het oude jaar, maar het is ook tijd voor bezinning, voor overpeinzing en vooral voor dankbaarheid.

God heeft ons weer een jaar geschonken waar we nu afscheid van nemen, en we moeten Hem danken voor Zijn oneindige vrijgevigheid en barmhartigheid.

Laten we het nieuwe jaar verwelkomen met een ziel die vernieuwd is met hoop en vreugde, Jezus in ons hart dragend, en moge het het hele jaar zo zijn. Aan allen wens ik een gelukkig nieuwjaar! Moge het er een zijn van liefde, vergeving, vrede en geluk!

Fijne feestdagen 2022

3. Moge het Evangelie onze gids zijn, elke dag van dit nieuwe jaar. Mogen wij het geluk vinden in de vrede en de liefde van Christus. Moge God ons allen zegenen en moge Zijn licht onze harten verlichten.

Moge de grootste belofte van het nieuwe jaar de versterking van ons geloof zijn, en mogen we weten hoe we die belofte in elk van de 365 dagen kunnen vervullen.

Meer teksten voor 2022 – 2023

4. Een nieuw jaar eindigt met de genade van God en ik wens je toe dat je alle zegeningen die God je heeft geschonken in jouw hart hebt bewaard.

Moge het jaar dat nu begint veel vrede, gezondheid, liefde en meer wijsheid brengen. Moge het een verlicht en door God gezegend jaar worden. Gelukkig Nieuwjaar en blijf in de vrede van de Heer!

5. Echte vrienden zijn voor altijd, en zelfs als ze ver weg zijn, blijven ze dicht bij het hart. Aan allen die ik op oudejaarsavond geen knuffel kan geven, wens ik een gelukkig nieuwjaar!

Weet dat jullie, ook al zijn jullie ver weg, altijd in mijn gedachten aanwezig zullen zijn, en dat ik niemand van jullie zal vergeten als ik mijn verzoeken en beloften doe.

Ik hoop dat je het oude jaar met vreugde vaarwel zegt en het nieuwe met enthousiasme verwelkomt. En moge het jaar dat voor de deur staat vol zijn van prestaties, voorspoed, liefde en vriendschap!

6. Vrolijk kerstfeest en moge het nieuwe jaar veel voorspoed brengen! Verzamel de geliefden, deel genegenheid uit aan allen, en vul jouw huis met harmonie en vrede.

De grootste rijkdom in ons leven zijn de goede tijden die we doorbrengen met degenen die we liefhebben. En dit feestseizoen is daar een van de beste voor. Fijne feestdagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *