Met het nieuwe jaar voor de deur, is het tijd om jouw vrienden en familieleden een gelukkig nieuwjaar te wensen. Dit kan natuurlijk simpelweg via een appje of via de de mail, maar het is een stuk persoonlijker om dit per kaart te doen. Verras al jouw dierbaren aan het einde van het jaar met een mooie kaart in de bus met nieuwjaarswens. Weet je niet goed wat je op deze kaart moet schrijven? Hier lees je alles over de beste nieuwjaarswensen en prachtige cadeaus.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Originele en leuke nieuwjaarswensen voor 2024

Ben je op zoek naar een goede “one-liner” die je eenvoudig op alle kaarten kunt schrijven? Of weet je niet goed wat je precies op een kaart naar iemand die je niet goed kent moet schrijven? Dan kun je gebruik maken van de volgende algemene nieuwjaarswens die altijd kunnen:

Nieuwjaarswensen“De beste wensen voor het nieuwe jaar.”

 

“Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.”

 

“Bruisend het nieuwe jaar in!”

 

“Proost op het nieuwe jaar.”

 

“Veel geluk in 2024!”

Persoonlijke nieuwjaarswensen

Wil je een dierbaar persoon écht een goed nieuwjaar wensen? Dan kies je niet voor een algemene nieuwjaarswens, maar dan schrijf je er zelf een! Een persoonlijke nieuwjaarsgroet kun je eenvoudig opstellen vanuit de informatie over jouw vriend/collega/familielid. Gaat hij of zij een bijzonder jaar tegemoet? Dan kun je dit verwerken in jouw nieuwjaarswens. Dit zijn een aantal voorbeelden:

  • “Komend jaar wordt een fantastisch jaar voor jullie. Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst, maar dat gaat zeker lukken met een kleine op komst.”
  • “Lieve vriend(in), ik hoop dat dit nieuwe jaar je veel geluk, liefde en blijdschap mag brengen.”
  • “Ook komend jaar hoop ik dat we veel lol en avontuur mogen beleven. Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst van ons.”
  • “Een nieuw huisje, een nieuwe baan en een nieuwe partner, ik gun het je allemaal dit nieuwe jaar.”
  • “Ik hoop dat dit nieuwe jaar je veel gezondheid en liefde mag brengen.”

Een nieuw jaar betekent een jaar vol nieuwe kansen. Zeker wanneer het afgelopen jaar een zwaar jaar is geweest, kan een nieuwe jaar een nieuwe start betekenen. Het is daarom goed om iedereen die je kent een mooie nieuwjaarswens te sturen. Het kan een algemene wens of tekst zijn die je op de kaart schrijft, maar je kunt ook van dit moment gebruik maken om een persoonlijke wens uit te spreken. Kies een mooie kaart of cadeau, schrijf jouw eigen nieuwjaarswens op de kaart of cadeau en stuur deze voor 31 december op de bus.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *