Met het nieuwe jaar voor de deur, is het tijd om jouw vrienden en familieleden een gelukkig nieuwjaar te wensen. Dit kan natuurlijk simpelweg via een appje of via de de mail, maar het is een stuk persoonlijker om dit per kaart te doen. Verras al jouw dierbaren aan het einde van het jaar met een mooie kaart in de bus met nieuwjaarswens. Weet je niet goed wat je op deze kaart moet schrijven? Hier lees je alles over de beste nieuwjaarswensen en prachtige cadeaus.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Originele en leuke nieuwjaarswensen voor 2024

Ben je op zoek naar een goede “one-liner” die je eenvoudig op alle kaarten kunt schrijven? Of weet je niet goed wat je precies op een kaart naar iemand die je niet goed kent moet schrijven? Dan kun je gebruik maken van de volgende algemene nieuwjaarswens die altijd kunnen:

Nieuwjaarswensen“De beste wensen voor het nieuwe jaar.”

“Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.”

“Bruisend het nieuwe jaar in!”

“Proost op het nieuwe jaar.”

“Veel geluk in 2024!”

Persoonlijke nieuwjaarswensen

Wil je een dierbaar persoon écht een goed nieuwjaar wensen? Dan kies je niet voor een algemene nieuwjaarswens, maar dan schrijf je er zelf een! Een persoonlijke nieuwjaarsgroet kun je eenvoudig opstellen vanuit de informatie over jouw vriend/collega/familielid. Gaat hij of zij een bijzonder jaar tegemoet? Dan kun je dit verwerken in jouw nieuwjaarswens. Dit zijn een aantal voorbeelden:

 • “Komend jaar wordt een fantastisch jaar voor jullie. Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst, maar dat gaat zeker lukken met een kleine op komst.”
 • “Lieve vriend(in), ik hoop dat dit nieuwe jaar je veel geluk, liefde en blijdschap mag brengen.”
 • “Ook komend jaar hoop ik dat we veel lol en avontuur mogen beleven. Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst van ons.”
 • “Een nieuw huisje, een nieuwe baan en een nieuwe partner, ik gun het je allemaal dit nieuwe jaar.”
 • “Ik hoop dat dit nieuwe jaar je veel gezondheid en liefde mag brengen.”

Een nieuw jaar betekent een jaar vol nieuwe kansen. Zeker wanneer het afgelopen jaar een zwaar jaar is geweest, kan een nieuwe jaar een nieuwe start betekenen. Het is daarom goed om iedereen die je kent een mooie nieuwjaarswens te sturen.

Het kan een algemene wens of tekst zijn die je op de kaart schrijft, maar je kunt ook van dit moment gebruik maken om een persoonlijke wens uit te spreken. Kies een mooie kaart of cadeau, schrijf jouw eigen nieuwjaarswens op de kaart of cadeau en stuur deze voor 31 december op de bus.

Nieuwjaarswensen voor 2024 en teksten

 1. “Mag het nieuwe jaar gevuld zijn met nieuwe kansen, onontdekte wegen en oneindige mogelijkheden. Gelukkig nieuwjaar!”
 2. “Een nieuw jaar staat voor de deur, vol beloftes en kansen. Moge 2024 jouw jaar worden, vol met liefde, geluk en succes.”
 3. “Op de drempel van het nieuwe jaar wens ik je een reis vol avonturen, een rugzak vol herinneringen en een hart vol vervulling. Gelukkig nieuwjaar!”
 4. “Mogen de twaalf maanden van 2024 als twaalf fonkelende hoofdstukken zijn van een boek dat je leven schrijft. Elk hoofdstuk gevuld met liefde, vreugde en succes.”
 5. “Een nieuw jaar is als een blanco bladzijde, wachtend op jouw verhaal. Moge je elk moment van 2024 met opwinding en vreugde vullen.”
 6. “Terwijl de klok aftelt naar het nieuwe jaar, tellen we onze zegeningen. Moge elke seconde van 2024 gevuld zijn met geluk en vreugde.”
 7. “In 2024 wens ik je de kracht om obstakels te overwinnen, de wijsheid om keuzes te maken en de liefde om elk moment te waarderen.”
 8. “Een nieuw jaar is als een nieuw hoofdstuk van een boek. Moge je verhaal in 2024 een bestseller zijn, vol met avontuur, liefde en geluk.”
 9. “Moge het komende jaar je leiden naar nieuwe hoogten en je dromen waarmaken. Gelukkig nieuwjaar!”
 10. “Op de drempel van het nieuwe jaar laten we de deur naar het verleden sluiten en de deur naar de toekomst openen. Moge 2024 je brengen wat je hart verlangt.”
 11. “Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen, nieuwe ervaringen en nieuwe ontmoetingen. Moge elk moment van 2024 waardevol zijn en je leven verrijken.”
 12. “In het komende jaar wens ik je moed om je dromen na te jagen, kracht om obstakels te overwinnen en geluk om elk moment te waarderen.”
 13. “Moge het nieuwe jaar een symfonie zijn van gelach, vreugde en liefde. Laten we samen genieten van de melodie van 2024.”
 14. “Een nieuw jaar brengt nieuwe hoop, nieuwe doelen en nieuwe dromen. Moge 2024 jouw pad verlichten en je leiden naar het beste wat het leven te bieden heeft.”
 15. “Terwijl we het oude jaar afsluiten, kijken we uit naar een frisse start. Moge 2024 je verrassen en inspireren om nieuwe hoogten te bereiken.”
 16. “In het nieuwe jaar wens ik je de moed om te blijven vechten voor je dromen, de kracht om obstakels te overwinnen en de vreugde om elk moment te omarmen.”
 17. “Een nieuw jaar is een kans om opnieuw te beginnen, nieuwe doelen te stellen en nieuwe dromen na te jagen. Moge 2024 je leiden naar succes en geluk.”
 18. “Op de grens van het oude en nieuwe jaar reflecteren we op wat voorbij is en kijken we hoopvol naar de toekomst. Moge 2024 een jaar van vervulling en vreugde zijn.”
 19. “Moge het komende jaar je pad verlichten met de gloed van geluk, de vonk van liefde en de warmte van vriendschap. Gelukkig nieuwjaar!”
 20. “Een nieuw jaar is als een onbeschreven bladzijde, klaar om gevuld te worden met nieuwe verhalen en avonturen. Moge elk hoofdstuk van 2024 een bron van vreugde zijn.”
 21. “Moge het nieuwe jaar je de kracht geven om je dromen na te streven, de moed om nieuwe uitdagingen aan te gaan en de wijsheid om van elk moment te leren.”
 22. “Op de drempel van het nieuwe jaar wens ik je een reis vol ontdekkingen, een jaar vol groei en een leven vol liefde. Gelukkig nieuwjaar!”
 23. “Moge 2024 je brengen wat je hart verlangt, je leven verrijken met nieuwe ervaringen en je dagen vullen met geluk en vreugde.”
 24. “Een nieuw jaar is als een leeg canvas, klaar om gevuld te worden met kleurrijke momenten en vreugdevolle herinneringen. Moge 2024 je canvas verlichten met de stralen van geluk.”
 25. “Terwijl we afscheid nemen van het oude jaar, laten we het nieuwe jaar omarmen met open armen en een open hart. Moge 2024 een jaar van positieve verandering en groei zijn.”

Moge deze nieuwjaarswensen je inspireren en het komende jaar gevuld zijn met vreugde, liefde en succes! Gelukkig nieuwjaar!

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *