Een nieuw jaar breekt aan, meer doelen te veroveren. Als je voelt dat de jaarwisseling je vervult met vernieuwing en vastberadenheid, dan zijn er veel redenen om feest te vieren! Motiveer jouw dierbaren en vier feest met grote vreugde met onze mooie Gelukkig Nieuwjaar berichten. Bekijk hieronder de fijne feestdagen kaart teksten.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Fijne feestdagen kaart teksten

 • Wenskaarten Zonder TekstBeste vrienden, met grote vreugde verwelkomen wij Kerstmis opnieuw in ons leven. En het simpele en tegelijk prachtige feit dat we hier allemaal zijn om te vieren is al reden genoeg om te danken.

Ik laat mijn zeer sterke knuffel en veel positieve energie voor jullie allemaal achter. Moge jouw kerstfeest prachtig zijn en moge het nieuwe jaar het begin zijn van een inspirerend verhaal. Beste wensen en fijne feestdagen voor mijn lieve vrienden!

 • De magie van Kerstmis hangt al in de lucht en over niet al te lange tijd vieren we alweer een nieuw jaar. Het is tijd voor feest en vreugde, om familie en vrienden te verzamelen, en een glimlach en een knuffel te verspreiden.

Mijn wens is dat deze Kerstmis jouw hart en jouw huis gevuld zijn met vreugde, liefde en vrede. En dat het nieuwe jaar je en jouw hele familie voorspoed en veel geluk mag brengen. Fijne feestdagen!

 • Het is tijd om een van de meest magische momenten van het jaar te vieren. Moge de vreugde van deze datum aanwezig zijn in jullie huizen.

Geniet van de eenheid en de harmonie van het gezin en bovenal, verspreid de kerstgeest. Dit is een tijd om te glimlachen, om goed te doen, om iedereen mooie dingen toe te wensen. Moge het een verlichte Kerstmis zijn, met veel vrede en liefde!

Hieronder lees je meer fijne feestdagen kaart teksten.

Meer kaartteksten om fijne feestdagen te wensen

Moge vrede, liefde tussen alle mensen en vreugde in alle huizen van iedereen zijn. Dit magische seizoen verdient het om met veel intensiteit en vreugde te worden beleefd. Fijne feestdagen voor iedereen is de grootste wens die ik in mijn hart voel.

Laten we goede daden verrichten, familie en vrienden verzamelen! Laten we deze datum beleven met onze harten vol sensaties en heerlijke gevoelens. Laten we gelukkig zijn naast hen die van ons houden. Fijne feestdagen!

De meest speciale datum van het jaar is aangebroken! Laten we van elke seconde genieten met veel vreugde en duizelingwekkende sensaties. Het is tijd om te vieren met de grootste intensiteit in de wereld. Fijne feestdagen voor iedereen!

Dit is het juiste moment om feest te vieren na een jaar van gevechten en vele veroveringen. Het is de tijd om familie en vrienden te verzamelen voor een ongekend feest. Dit is het moment om gelukkig te zijn!

Het einde van het jaar is een magische tijd voor zowel volwassenen als kinderen, want dit is de tijd waarin we samenkomen, cadeaus uitwisselen en ons hart vullen met vreugde en liefde.

Moge dit seizoen in je de beste gevoelens opwekken en mogen die in jouw hart blijven. Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar met nog meer redenen om te vieren!

Meer teksten voor op een kaartje om fijne feestdagen te wensen

 1. “Tijdens deze feestelijke periode wens ik je vreugde, liefde en warmte toe. Moge je hart gevuld zijn met de magie van het seizoen en moge de komende dagen een feest van vreugde zijn. Fijne feestdagen!”
 2. “In de fonkeling van de kerstlichtjes en de gezelligheid van het samenzijn, hoop ik dat je een schitterend feestseizoen tegemoet gaat. Moge je omringd zijn door geliefden en mag jouw hart gevuld zijn met vreugde. Prettige feestdagen!”
 3. “Laat de betovering van Kerstmis en de warmte van vriendschap je hart verwarmen. Mogen deze feestdagen een tijd zijn van vreugde, vrede en onvergetelijke momenten. Gelukkige kerstdagen!”
 4. “Terwijl we het oude jaar afsluiten en het nieuwe begroeten, wens ik je een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Mogen al je dromen uitkomen en moge het komende jaar gevuld zijn met liefde en voorspoed.”
 5. “Met de feestdagen in het vooruitzicht, stuur ik je warme wensen voor een schitterend kerstfeest en een nieuw jaar vol hoop en mogelijkheden. Moge de vreugde van het seizoen je hart verlichten.”
 6. “Kerstmis is de tijd van het jaar waarop we dankbaar terugkijken en hoopvol vooruitkijken. Ik hoop dat jouw feestdagen gevuld zijn met liefde, lachen en speciale momenten. Vrolijke kerstdagen!”
 7. “Moge de geest van kerst je huis vullen met liefde, vreugde en vrede. Ik wens je een schitterend kerstfeest en een nieuw jaar vol kansen en succes. Geniet van de magie van het seizoen!”
 8. “Te midden van de feestelijke drukte en het feestgedruis, hoop ik dat je de tijd vindt om te genieten van de eenvoudige vreugde van het seizoen. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!”
 9. “Kerstmis is de tijd van geven en delen. Moge je hart gevuld zijn met vrijgevigheid en moge je omringd zijn door dierbaren. Ik wens je warme en gezellige feestdagen toe. Gelukkig kerstfeest!”
 10. “Terwijl de sneeuwvlokken zachtjes naar beneden dwarrelen, stuur ik je mijn warmste wensen voor een vrolijk kerstfeest en een prachtig nieuwjaar. Moge deze feestdagen speciaal zijn en vol liefde.”
 11. “Moge deze kerst gevuld zijn met betovering en de komende dagen met hoop. Ik wens je een schitterend kerstfeest en een nieuw jaar vol mogelijkheden en avonturen. Geniet van elk moment!”
 12. “In deze bijzondere tijd van het jaar stuur ik je mijn hartelijke wensen voor een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Moge je omringd zijn door liefde en warmte. Prettige feestdagen!”
 13. “Kerstmis is niet alleen een seizoen, het is een gevoel van samenhorigheid en liefde. Mogen deze dagen gevuld zijn met momenten van geluk en harmonie. Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 14. “Te midden van de drukte van het seizoen hoop ik dat je momenten van rust en vreugde vindt. Moge deze kerst gevuld zijn met warmte en liefde, en moge het nieuwe jaar je veel goeds brengen. Gelukkige feestdagen!”
 15. “Ik hoop dat deze kerst een symfonie van vreugde in je hart brengt, en dat het nieuwe jaar begint met de belofte van nieuwe avonturen. Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 16. “Kerstmis is de tijd van het jaar waarop harten openstaan en vreugde wordt gedeeld. Moge deze kerst jouw hart verlichten en moge het nieuwe jaar je brengen wat je wenst. Prettige feestdagen!”
 17. “In de glinstering van kerstlichtjes en de magie van het seizoen, stuur ik je mijn warmste wensen. Moge je omringd zijn door liefde en geluk. Prettige feestdagen en een stralend nieuwjaar!”
 18. “Terwijl we het jaar afsluiten, kijk ik terug op mooie herinneringen en vooruit naar nieuwe kansen. Ik wens je een vrolijk kerstfeest en een nieuw jaar vol liefde en succes. Geniet van de feestdagen!”
 19. “Moge de geest van kerst je inspireren en moge het nieuwe jaar je kansen bieden om te groeien en te bloeien. Ik wens je een schitterend kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar. Gelukkige feestdagen!”
 20. “Kerstmis is de tijd waarin harten verwarmd worden door liefde en vreugde. Moge deze feestdagen een lichtpuntje zijn in je leven en moge het nieuwe jaar je brengen wat je hart verlangt. Prettige feestdagen!”
 21. “In de magie van kerst hoop ik dat je momenten van vrede en geluk vindt. Moge deze feestdagen gevuld zijn met liefde en warmte. Vrolijk kerstfeest en een stralend nieuwjaar!”
 22. “Kerstmis is de tijd waarin we stilstaan bij wat echt belangrijk is – liefde, vriendschap en samenzijn. Moge deze kerst gevuld zijn met dierbare momenten en moge het nieuwe jaar je zegeningen brengen. Gelukkige feestdagen!”

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *