Nu het jaar ten einde loopt, is het gebruikelijk om stil te staan bij alle mensen die deze periode bijzonder hebben gemaakt. Het is echter niet altijd mogelijk om de festiviteiten met hen allen door te brengen. Daarom hebben wij voor je een lijst opgesteld met de beste berichten voor Prettige Kerstdagen en Nieuwjaar om aan jouw dierbaren aan te bieden. Bekijk het en druk al je genegenheid uit met woorden! Bekijk hieronder de fijne feestdagen tekst, in verschillende soorten en maten voor bijvoorbeeld op een kaartje.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Fijne feestdagen teksten en inspiratie

We beleven nu al de mooiste tijd van het jaar, een magische tijd van vreugde en feestvieren. Ik wens dat je jouw kerstdagen doorbrengt met jouw dierbaren, in gezondheid, vrede en harmonie. En moge het nieuwe jaar veel geluk en voorspoed brengen.

NieuwjaarskaartGeniet van deze kerst om liefde en genegenheid te verspreiden, en zo het jaar in grote stijl af te sluiten. Vergeet alles wat in het oude jaar misging en concentreer je alleen op wat je in het nieuwe jaar wilt bereiken. Fijne feestdagen!

De geboorte van onze Verlosser te mogen vieren is een hemelse zegen, en een herinnering aan Gods grote liefde en barmhartigheid. Laten we ons verdienstelijk maken voor dit grote geschenk van leven en liefde, en Jezus opnieuw geboren laten worden in onze harten.

Moge ons geloof gesterkt worden en liefde en harmonie zich verspreiden in onze huizen, en daar het komende jaar blijven. Fijne feestdagen!

Moge deze dag niet slechts een oppervlakkige datum van lichtjes en geschenken zijn, maar een bewuste viering van de liefde en de woorden van Jezus. En mogen deze boodschappen en het Evangelie onze absolute gidsen zijn voor het nieuwe jaar.

Mogen families samenkomen in vreugde en in de vrede van Christus, en moge God allen zegenen. Fijne feestdagen!

Ontdek hieronder meer fijne feestdagen teksten.

Meer teksten voor de kerst e.a. om fijne feestdagen te wensen

Weer een Kerstmis komt eraan en weer voel ik mijn hart gevuld met liefde en geluk. Niets ter wereld is belangrijker dan mensen, en Kerstmis komt elk jaar om ons daaraan te herinneren.

Als je vrienden hebt, heb je alles in het leven. Jullie zijn mijn vreugde, mijn bron van enthousiasme, mijn beschermende engelen.

Ik voel me rijk en gezegend om zoveel echte vrienden te hebben. Ik wens je allen een prachtig kerstfeest, en moge het nieuwe jaar nog meer geluk brengen! Prettige feestdagen allemaal, en ik hoop jullie allemaal snel persoonlijk te kunnen omhelzen!

Een hartelijke groet. Ik hoop en wens dat elk huis in de wereld de liefde, tederheid en vreugde zal ervaren van het delen van magische momenten met familie en vrienden.

Het is zo goed om het leven te vieren met degenen die we liefhebben! De tijd is gekomen om opnieuw na te denken over wat niet is gedaan, wat wel is gedaan en wat we morgen willen doen.

Dit is ook het juiste moment om dank te zeggen en te erkennen wat wij in de loop van het jaar hebben ontvangen. Moge elke feestdag uniek en speciaal zijn!

Meer teksten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *