Nu het jaar ten einde loopt, is het gebruikelijk om stil te staan bij alle mensen die deze periode bijzonder hebben gemaakt. Het is echter niet altijd mogelijk om de festiviteiten met hen allen door te brengen. Daarom hebben wij voor je een lijst opgesteld met de beste berichten voor Prettige Kerstdagen en Nieuwjaar om aan jouw dierbaren aan te bieden. Bekijk het en druk al je genegenheid uit met woorden! Bekijk hieronder de fijne feestdagen tekst, in verschillende soorten en maten voor bijvoorbeeld op een kaartje.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Fijne feestdagen teksten en inspiratie

We beleven nu al de mooiste tijd van het jaar, een magische tijd van vreugde en feestvieren. Ik wens dat je jouw kerstdagen doorbrengt met jouw dierbaren, in gezondheid, vrede en harmonie. En moge het nieuwe jaar veel geluk en voorspoed brengen.

NieuwjaarskaartGeniet van deze kerst om liefde en genegenheid te verspreiden, en zo het jaar in grote stijl af te sluiten. Vergeet alles wat in het oude jaar misging en concentreer je alleen op wat je in het nieuwe jaar wilt bereiken. Fijne feestdagen!

De geboorte van onze Verlosser te mogen vieren is een hemelse zegen, en een herinnering aan Gods grote liefde en barmhartigheid. Laten we ons verdienstelijk maken voor dit grote geschenk van leven en liefde, en Jezus opnieuw geboren laten worden in onze harten.

Moge ons geloof gesterkt worden en liefde en harmonie zich verspreiden in onze huizen, en daar het komende jaar blijven. Fijne feestdagen!

Moge deze dag niet slechts een oppervlakkige datum van lichtjes en geschenken zijn, maar een bewuste viering van de liefde en de woorden van Jezus. En mogen deze boodschappen en het Evangelie onze absolute gidsen zijn voor het nieuwe jaar.

Mogen families samenkomen in vreugde en in de vrede van Christus, en moge God allen zegenen. Fijne feestdagen!

Ontdek hieronder meer fijne feestdagen teksten.

Meer teksten voor de kerst e.a. om fijne feestdagen te wensen

Weer een Kerstmis komt eraan en weer voel ik mijn hart gevuld met liefde en geluk. Niets ter wereld is belangrijker dan mensen, en Kerstmis komt elk jaar om ons daaraan te herinneren.

Als je vrienden hebt, heb je alles in het leven. Jullie zijn mijn vreugde, mijn bron van enthousiasme, mijn beschermende engelen.

Ik voel me rijk en gezegend om zoveel echte vrienden te hebben. Ik wens je allen een prachtig kerstfeest, en moge het nieuwe jaar nog meer geluk brengen! Prettige feestdagen allemaal, en ik hoop jullie allemaal snel persoonlijk te kunnen omhelzen!

Een hartelijke groet. Ik hoop en wens dat elk huis in de wereld de liefde, tederheid en vreugde zal ervaren van het delen van magische momenten met familie en vrienden.

Het is zo goed om het leven te vieren met degenen die we liefhebben! De tijd is gekomen om opnieuw na te denken over wat niet is gedaan, wat wel is gedaan en wat we morgen willen doen.

Dit is ook het juiste moment om dank te zeggen en te erkennen wat wij in de loop van het jaar hebben ontvangen. Moge elke feestdag uniek en speciaal zijn!

Meer fijne feestdagen teksten en wensen

 1. “Mag de warmte van vriendschap en de vreugde van liefde je hart verwarmen tijdens deze feestdagen en het hele jaar door.”
 2. “Een sprankelende kerst en een schitterend nieuwjaar toegewenst, vol liefde, geluk en onvergetelijke momenten.”
 3. “Mogen de lichten van de kerstboom de donkerste hoeken van je hart verlichten en je vrede brengen tijdens deze feestelijke tijd.”
 4. “In de magie van kerst schuilt de kracht van verbondenheid en samenzijn. Koester deze momenten met je dierbaren.”
 5. “Een fonkelende kerstster aan de hemel herinnert ons aan de hoop en vreugde die deze tijd van het jaar met zich meebrengt. Moge jouw dagen gevuld zijn met dezelfde stralende energie.”
 6. “Kerstmis draait niet om cadeautjes onder de boom, maar om de liefde in ons hart. Laten we dat koesteren en delen met anderen.”
 7. “Tijdens deze feestdagen wens ik je vrede in je ziel, liefde in je hart en warmte in je huis. Moge het een betoverend seizoen zijn.”
 8. “Laat de betovering van kerst je omringen en de glimlach op je gezicht laten stralen. Fijne feestdagen gewenst!”
 9. “Een nieuwjaar staat voor de deur, vol beloftes en mogelijkheden. Laten we samen het avontuur aangaan en elk moment omarmen.”
 10. “Kerstmis is de tijd van het jaar waarin harten elkaar vinden en vrede heerst. Moge deze magische sfeer je omarmen en begeleiden.”
 11. “Terwijl de sneeuwvlokken zachtjes neerdalen, wens ik je een warme en gezellige kerst, gevuld met liefde en geluk.”
 12. “Moge het licht van de kaarsen je pad verlichten en de liefde van vrienden en familie je hart verwarmen. Fijne feestdagen!”
 13. “In de stilte van de winter vindt de ziel rust. Mogen deze feestdagen je momenten van vrede en sereniteit brengen.”
 14. “Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen en frisse starten. Moge dit jaar jou overvloedige vreugde en succes brengen.”
 15. “Laat ons samen proosten op het verleden, het heden en de toekomst. Moge deze feestdagen gevuld zijn met liefde, lachen en warmte.”
 16. “Kerst is niet alleen een seizoen, het is een gevoel van samenhorigheid en liefde. Geniet van elk magisch moment.”
 17. “Moge de sterren aan de hemel je leiden naar geluk en voorspoed in het komende jaar. Een schitterend nieuwjaar gewenst!”
 18. “Laat het vuur in de open haard je warmte schenken, de lichten van de kerstboom je vreugde brengen en de liefde van je dierbaren je hart vervullen.”
 19. “In de dans van de sneeuwvlokken vinden we de puurheid van het seizoen. Moge deze puurheid je ziel raken en je hart vervullen.”
 20. “Een kerstwens in woorden kan nooit de warmte overbrengen die ik voor jou voel. Maar toch stuur ik deze woorden vol liefde en oprechtheid. Fijne feestdagen!”

Meer teksten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *