De decembermaand is de gezelligste maand van het jaar. Niet alleen vier je de feestdagen, ook is het de tijd om jouw vrienden en familie fijne feestdagen te wensen. Heb je vrienden in het buitenland die Engelstalig zijn of ben je nog op zoek naar een mooie nieuwjaarsgroet om aan naar jouw Engelstalige zakenrelaties te sturen? Hier lees je hoe je de beste Engelstalige wensen voor fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar kunt formuleren. Bekijk de fijne feestdagen Engels, erg mooi voor op een kerstkaart.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Fijne feestdagen in het Engels

Zoek je gewoon een makkelijke en snelle tekst die past bij al jouw Engelstalige vrienden, collega’s en zakenrelaties? Hier heb je een lijst met Engelstalige voorbeeldzinnen die je altijd kunt gebruiken om fijne feestdagen te wensen:

  • “Happy Holidays!”
  • “We wish you a merry Christmas and a very happy New Year”
  • “Well wishes for you in 2024”
  • “Wishes you all the best, happiness and health in the new year”

Fijne feestdagen Engels

Een persoonlijke Engelstalige tekst

Wil je de tekst wat persoonlijker maken, maar weet je niet goed hoe je jezelf in het Engels kunt formuleren? Hier lees je een aantal voorbeeldzinnen die je kunt gebruiken om naar jouw Engelstalige vrienden te sturen om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen:

“I hope you’re well. I wish you a very happy New Year and hope we can see eachother soon!”

“I wish you health, happiness and a lot of laughter. May this New Year be a very special year for you and may all your dreams come true in 2024.”

“A new year means a lot of new possibilities. I therefore wish that all you dreams and desires may come true!”

“Wishing you and you loved ones a merry Christmas and a happy and healthy New Year.”

“Happy holidays for you, your kids, your pets and everyone you hold dear. I hope you have a cozy Christmas and cheers to the New Year!”

Quotes van kerstliedjes

Een andere eenvoudige manier om een leuke Engelstalige kerstgroet of nieuwjaarswens te schrijven, is door inspiratie op te doen uit Engelstalige kerstliedjes. Deze bevatten ontzettend veel goede zinnen die je kunt gebruiken op jouw kerstkaart of nieuwjaarskaart. Zet dus de radio aan of zoek gericht naar jouw favoriete kerstnummer om daar een mooie Engelstalige tekst uit te halen voor op jouw kerstkaart.

Een Engelstalige vriend, collega of familielid een gelukkig nieuwjaar en fijne feestdagen wensen, is helemaal niet moeilijk. Je kunt zelf een persoonlijke kerstgroet schrijven, maar je kunt ook gewoon gebruik maken van de bovenstaande zinnen ter inspiratie. Vergeet niet om al jouw vrienden en dierbaren deze feestdagen een hart onder de riem te steken en ze een gelukkig nieuwjaar te wensen, ook in het Engels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *