Nieuwjaar is een tijd voor vernieuwing, dankzegging en het stellen van nieuwe doelen voor het komende jaar. Als je op zoek bent naar een mooie boodschap voor jouw vrienden en familie, dan zult je van onze selectie houden! Bekijk de beste nieuwjaars zinnen om met je geliefden te delen en vier het nieuwe jaar met veel dankbaarheid en liefde. Ook zijn hieronder fijne feestdagen afbeeldingen te vinden.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Sterretjes

Fijne feestdagen afbeeldingen en teksten

1. De tijd gaat voorbij, de jaren komen en gaan, en nu er weer een ten einde loopt, dank ik je dat onze vriendschap is gebleven en elke dag sterker wordt.

Happy Socks Big Dot GiftboxAan al mijn vrienden wens ik een nieuw jaar van oneindige mogelijkheden. Meer goede dan slechte dagen. Vele dromen komen uit, en vele doelen worden bereikt.

Gelukkig Nieuwjaar, mijn vrienden, en neem afscheid van dit jaar met vreugde en het gevoel van een volbrachte missie!

2. Gelukkig Nieuwjaar, vrienden! Moge het in het komende jaar niet ontbreken aan vreugde op de gezichten, moge het geluk levend zijn in het hart van ieder van je en moge de liefde zich openbaren in elk ogenblik.

En vergeet niet dat goed doen ontelbare positieve dingen veroorzaakt, dus wees goed voor elkaar! Heb een prachtig jaar, vrienden!

3. Mijn grote liefde, de tijd is gekomen voor ons om een nieuw jaar te verwelkomen. En om het geschenk van nog 365 dagen met vreugde en hoop te ontvangen.

Voor het nieuwe jaar beloof ik om meer en meer van je te houden. Om te zorgen, te beschermen en te vechten voor jouw geluk elke dag, niet alleen van dit jaar, maar voor heel ons leven. Ik wens dat dit een jaar van geluk, succes en versterking van onze relatie wordt. Gelukkig Nieuwjaar, mijn liefste!

Afbeelding fijne feestdagen

4. In dit nieuwe jaar dat begint, wens ik dat iedereen feest kan vieren met degenen die hij het meest liefheeft. Moge er vrede en harmonie zijn, en moge de grote protagonist van het feest vreugde zijn.

Moge liefde herboren worden in ieders hart. En mogen gebaren van genegenheid en vriendelijkheid de belangrijkste geschenken zijn die worden uitgewisseld, niet alleen in deze tijd, maar het hele jaar door. Gelukkig Nieuwjaar! Veel vrede en geluk voor iedereen!

5. Een nieuwe cyclus sluit af en daarmee ook lessen die we meenemen naar het volgende jaar en zo ons leven een beetje completer maken.

Gelukkig nieuwjaar afbeelding

In deze tijd hebben wij een grote kans om dank te zeggen en waardering te tonen voor degenen die onze wegen gelukkiger maken en dit gevoel voor de rest van ons leven te cultiveren.

Of het nu in ons beroep, op school of in ons gezin is, het is altijd belangrijk dat we omringd zijn door mensen van wie we houden en voor wie we veel respect hebben. Dus laten we van dit eindejaar een grootse gebeurtenis maken en al het goede in de wereld zaaien. Een geweldige kerst en een nieuw jaar met veel liefde voor ons allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *