Wil je iemand een kaart met een tekst voor fijne feestdagen sturen? Maar wil je het niet zo’n cliché tekst laten worden en wil je dat de ontvanger van de kaart flink kan brullen van het lachen? Schrijf dan een grappige fijne feestdagen tekst op de kaart. Kun je wel wat grappige inspiratie gebruiken voor op jouw kerstkaart? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees gauw verder om grappige inspiratie op te doen voor jouw kerstgroet. Bekijk hieronder de fijne feestdagen humor teksten.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Humor feestdagen

Fijne feestdagen humor teksten voor 2024

Een knipoog naar het afgelopen jaar

Is er in het afgelopen jaar heel wat gebeurt? Een manier om met leuke en minder leuke dingen om te gaan, is door erom te lachen. Je kunt deze informatie dus goed gebruiken voor een grappige kerstgroet. Dit zijn een aantal voorbeelden:

Tegeltje met Spreuk (Tegeltjeswijsheid)- Het leven is als een frikandel, je moet het zelf speciaal maken + Kado verpakking & Plakhanger“Ik hoop dat we het afgelopen jaar maar gauw mogen vergeten! Er staat veel meer pret op ons te wachten in 2024. Veel geluk en de beste wensen.”

 

“Is het alweer december? De tijd vliegt! Bij deze dus al de beste wensen, een gelukkig nieuwjaar, zalig Pasen en gefeliciteerd met je verjaardag. Zo dat is mooi in één kaartje klaar.”

Een grappig versje

Ook kun je gebruik maken van al bestaande teksten om fijne feestdagen te wensen op een grappige manier. Je kunt bijvoorbeeld op rijm een leuke nieuwjaarswens of kerstgroet schrijven. Gebruik bijvoorbeeld een van de volgende grappige gedichtjes:

“Een glas champagne, een appelflap en oliebol, voor het nieuwe jaar wens ik je al het geluk, veel avontuur en lol!”

 

“Een Kerst vol knusheid en warmte wens ik jullie allemaal,
Met alle familie en vrienden rondom een feestmaal,
Het nieuwe jaar start vol met liefde en positiviteit,
Hopelijk spreken we elkaar ook vaak, dat is geen belofte , maar een feit.”

Meer fijne feestdagen met humor teksten vind je hieronder.

Humor teksten op basis van kerstliedjes

Kerstliedjes kunnen de inspiratiebron zijn voor jouw grappige tekst op de kerstkaart. Wij helpen je alvast een handje met de volgende voorbeelden:

“O dennenboom, O dennenboom, ik heb mijn gewicht niet meer op toom,
Ik moet haast de weegschaal op, maar ik teveel champagne op,
O dennenboom, O dennenboom, in 2024 blijf ik in toom.”

 

“Midden in de winternacht, stuurde ik een kaartje,
met een mooie kerstgroet,
helemaal een plaatje.”

Maak van de feestdagen een fijne en gezellige tijd met vrienden en familie. Laat ook iedereen weten dat je tijdens de kerstdagen aan hen denkt, door een leuk kaartje te sturen. Dit hoeft helemaal niet met een standaard afgezaagde tekst, maar dit kan gewoon met een van de bovenstaande grappige teksten voor de feestdagen.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *