Wil je iemand fijne feestdagen wensen, maar dan wel op een grappige manier? Dan kun je je fantasie de vrije loop laten. Door te kiezen voor een humoristische of grappige tekst krijg je de ontvanger of ontvangers al snel aan het lachen. Natuurlijk is een grappige tekst voor de feestdagen niet voor iedereen de juiste keuze. Zo zien niet alle oudere mensen er de humor van in. Daarnaast is een humorvolle wens voor de feestdagen ook niet heel geschikt voor iemand die ziek is. Gelukkig blijven er genoeg mensen over aan wie je een wens voor fijne feestdagen kunt sturen op een grappige en persoonlijke manier. Bekijk hieronder de grappige fijne feestdagen teksten en mooie cadeau-inspiratie.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Fijne feestdagen grappig – Teksten in het Engels en Nederlands

Keer op Keer DobbelspelBen je op zoek naar inspirerende teksten omtrent fijne feestdagen? Dan kun je kiezen uit tal van leuke spreuken, zowel in het Nederlands als in het Engels. Ga bijvoorbeeld voor een woordspeling op Merry Christmas en verstuur een boodschap als ‘Merry Shitmas’ of ‘Merry Kissmas and a happy new year’. Stuur je een kaart naar vrienden? Dan kun je ook gaan voor een tekst als ‘Deer friends, we wish you a Merry Christmas’, uiteraard voorzien van een plaatje van een hert.

Wil je een kerstkaart sturen naar iemand die van wijn houdt? Ga dan bijvoorbeeld voor een spreuk als ‘Ik wens je een witte kerst toe, maar als wit op is kan rode wijn natuurlijk ook’. Je kunt natuurlijk ook opteren voor een leuke woordgrap, zoals een kerstwens met een afbeelding van een vogeltje en de wens ‘Fijne Kerstmus’. Verder kun je ook gaan voor ‘Prettig gestoorde feestdagen’ of een ‘Dolfijn Kerstfeest’. Uiteraard kun je je ook laten inspireren door de persoonlijke band die je met de ontvanger hebt.

Fijne feestdagen grappig

Corona gerelateerde kerstwensen

Wil je op een humoristische wijze inspelen op de coronapandemie die nog altijd aan de gang is? Dan kun je ook kiezen voor een tekst als ‘Merry Christmask’ of ‘Fijne kerstdagen en een gelukkige lockdown’. Ook kun je bij diverse webshops kerstkaarten bestellen met een kerstman of een rendier met een mondkapje op.

Toon je opluchting

Natuurlijk kun je ook een kerstwens sturen waarin je je blijdschap toont. Bijvoorbeeld over het feit dat kerst dit keer niet met de schoonfamilie gevierd hoeft te worden of dat je deze feestdagen al het lekkere eten voor jezelf hebt. Daarnaast kun je ook een grappige kerstwens op maat maken, waarin je een toespeling maakt op kerst vieren via facetime. Je kunt jouw humoristische wens voor de feestdagen verpakken in een leuke kaart, maar ook kun je zelf een filmpje in elkaar zetten of gewoon een appje sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *