Elkaar een gezond en gelukkig nieuw jaar wensen is van alle tijden. Het schrijven en sturen van kaartjes is sterk verminderd met de opkomst van het internet maar, de traditie bleef stand houden. Iemand iets goeds toewensen werkt in twee richtingen. Je geeft niet alleen iemand het gevoel dat hij of zij belangrijk is want het geeft jezelf ook energie. Al naar gelang je iemand goed of minder goed kent, zullen de wensen ernstig of grappig zijn maar, altijd hebben ze dezelfde bedoeling. Wij helpen je graag op weg met een aantal grappige nieuwjaarswensen. Mocht het je niet lukken om er zelf één te formuleren, dan vind je vast en zeker iets dat bij je past in dit rijtje.

Grappige nieuwjaarswensen voor op een kaartje

  • Als je er aan dacht om vanaf 1 januari te stoppen met verkeerde gewoonten, denk twee keer na. Niemand houdt van opgevers! Blijf vooral jezelf in het nieuwe jaar!
  • Sommige mensen denken dat nieuwe jaren reset knoppen zijn. Ze denken dat je op de knop kunt drukken en dat alles opnieuw begint. Niet op duwen want je krijgt net dezelfde shit!
  • Sorry voor mijn rotgedrag het afgelopen jaar. Krijg ik nog een kans om het nog een keertje over te doen in het volgende jaar? Alvast een gelukkig en gezond Nieuwjaar!
  • Een jaar is weer voorbij. Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen maar herinnert je er vooral aan dat er alweer een jaar voorbij is en je nog steeds dezelfde idioot bent die ervan overtuigd is dat hij zijn voornemens waar kan maken.
  • Gelukkig nieuwjaar! Laat ons hopen dat je je dit jaar eindelijk realiseert dat echt plezier in het leven van echte mensen komt, niet van virtuele. Een fijn jaar toegewenst!
  • Het leven is kort en wordt nog korter met elk nieuw jaar. Gelukkig nieuwjaar en gefeliciteerd want je hebt net alweer een jaar van je korte leven uitgezwaaid!

Hieronder meer mooie en grappige nieuwjaarswensen voor bijvoorbeeld op een kaartje of bij een nieuwjaarscadeau.

Grappige nieuwjaarswensen

Bron Greetz

Meer grappige teksten voor het nieuwe jaar

  • Een nieuw jaar weerhoudt de boze geesten van je eerder gemaakte fouten niet om je te achtervolgen. Wanneer je denkt dat je ze achter je kunt laten, helaas pindakaas. Gelukkig nieuwjaar!
  • Moge je, in het nieuwe jaar, eindelijk snappen dat goede voornemens toch nooit lukken en wijs genoeg worden om te beseffen dat het verschil tussen een nieuw en een oud jaar slechts in één minuut ligt.
  • Mijn wens voor jou is dat al je problemen net zo lang duren als de goede voornemens die je maakte voor het nieuwe jaar. Gelukkig Nieuwjaar!
  • Geef me even de tijd om je een voorspoedig, gelukkig en gezond nieuw jaar toe te wensen, vooraleer ik dronken op de tafel ga dansen, begin te strippen en in de boeien afgevoerd word! Toast op onze vriendschap in het volgende nieuwe jaar!

Meer teksten:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *