Elkaar een gezond en gelukkig nieuw jaar wensen is van alle tijden. Het schrijven en sturen van kaartjes is sterk verminderd met de opkomst van het internet maar, de traditie bleef stand houden. Iemand iets goeds toewensen werkt in twee richtingen. Je geeft niet alleen iemand het gevoel dat hij of zij belangrijk is want het geeft jezelf ook energie. Al naar gelang je iemand goed of minder goed kent, zullen de wensen ernstig of grappig zijn maar, altijd hebben ze dezelfde bedoeling. Wij helpen je graag op weg met een aantal grappige nieuwjaarswensen. Mocht het je niet lukken om er zelf één te formuleren, dan vind je vast en zeker iets dat bij je past in dit rijtje.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Grappige Nieuwjaarswensen om het Nieuwe Jaar met een Lach te Beginnen!

Het is weer die tijd van het jaar waarin we afscheid nemen van het oude jaar en het nieuwe jaar verwelkomen, veelal is dit een groot feest. Nieuwjaar is een tijd van viering, hoop en goede wensen. Naast de traditionele en formele nieuwjaarswensen, zijn grappige nieuwjaarswensen een leuke manier om het nieuwe jaar met een lach te beginnen. Dus waarom niet wat humor toevoegen aan je nieuwjaarsgroeten en je vrienden, familie en collega’s laten lachen? Hieronder zijn enkele grappige nieuwjaarswensen om je te inspireren! Die bijvoorbeeld leuk zijn voor bij een nieuwjaarscadeau.

 1. “Moge al je goede voornemens duren totdat je je boodschappenlijstje maakt.”

Sojakaars XS blikje - Een blikje nieuwjaarswensen 60 x 40 mmDe meesten van ons maken goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar vaak verdwijnen ze al snel naar de achtergrond. Deze grappige nieuwjaarswens herinnert ons eraan dat het maken van een boodschappenlijstje soms langer duurt dan onze goede voornemens!

 1. “Moge je Instagram-likes dit jaar verdubbelen, en moge je geen nieuwe rimpels krijgen van het lachen!”

In het digitale tijdperk zijn sociale media een integraal onderdeel van ons leven geworden. Deze grappige nieuwjaarswens wenst je niet alleen meer likes op Instagram, maar herinnert je er ook aan dat lachen geen rimpels hoeft te veroorzaken.

 1. “Moge je bankrekening groeien als je buik na het kerstdiner, en moge je net zoveel plezier hebben!”

Na alle feestelijke lekkernijen tijdens Kerstmis, is het geen verrassing dat onze buiken wat uitdijen. Deze grappige nieuwjaarswens wenst je niet alleen financiële groei, maar herinnert je er ook aan om van het leven te genieten en plezier te hebben, net als tijdens de feestdagen!

 1. “Moge je diëtist dit jaar failliet gaan en moge je favoriete fastfoodrestaurant je een VIP-lidmaatschap aanbieden!”

Grappige nieuwjaarswensen voor op een kaartje

 • Als je er aan dacht om vanaf 1 januari te stoppen met verkeerde gewoonten, denk twee keer na. Niemand houdt van opgevers! Blijf vooral jezelf in het nieuwe jaar!
 • Sommige mensen denken dat nieuwe jaren reset knoppen zijn. Ze denken dat je op de knop kunt drukken en dat alles opnieuw begint. Niet op duwen want je krijgt net dezelfde shit!
 • Sorry voor mijn rotgedrag het afgelopen jaar. Krijg ik nog een kans om het nog een keertje over te doen in het volgende jaar? Alvast een gelukkig en gezond Nieuwjaar!
 • Een jaar is weer voorbij. Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen maar herinnert je er vooral aan dat er alweer een jaar voorbij is en je nog steeds dezelfde idioot bent die ervan overtuigd is dat hij zijn voornemens waar kan maken.
 • Gelukkig nieuwjaar! Laat ons hopen dat je je dit jaar eindelijk realiseert dat echt plezier in het leven van echte mensen komt, niet van virtuele. Een fijn jaar toegewenst!
 • Het leven is kort en wordt nog korter met elk nieuw jaar. Gelukkig nieuwjaar en gefeliciteerd want je hebt net alweer een jaar van je korte leven uitgezwaaid!

Hieronder meer mooie en grappige nieuwjaarswensen voor bijvoorbeeld op een kaartje of bij een nieuwjaarscadeau.

Meer grappige teksten voor het nieuwe jaar

 • Een nieuw jaar weerhoudt de boze geesten van je eerder gemaakte fouten niet om je te achtervolgen. Wanneer je denkt dat je ze achter je kunt laten, helaas pindakaas. Gelukkig nieuwjaar!
 • Moge je, in het nieuwe jaar, eindelijk snappen dat goede voornemens toch nooit lukken en wijs genoeg worden om te beseffen dat het verschil tussen een nieuw en een oud jaar slechts in één minuut ligt.
 • Mijn wens voor jou is dat al je problemen net zo lang duren als de goede voornemens die je maakte voor het nieuwe jaar. Gelukkig Nieuwjaar!
 • Geef me even de tijd om je een voorspoedig, gelukkig en gezond nieuw jaar toe te wensen, vooraleer ik dronken op de tafel ga dansen, begin te strippen en in de boeien afgevoerd word! Toast op onze vriendschap in het volgende nieuwe jaar!

Meer grappige nieuwjaarswensen voor 2024

 1. “Moge al je goede voornemens zo lang meegaan als de champagnebubbels – ongeveer tot het einde van de nacht!”
 2. “Dit jaar ga ik mijn goede voornemens in goud schrijven zodat ik ze makkelijker kan vinden wanneer ik ze vergeet.”
 3. “Ik hoop dat je net zo blij bent met je goede voornemens als ik ben met mijn poging om meer te sporten. Het duurde slechts één dag om te beseffen dat mijn conditie goed is, net zoals hij is!”
 4. “Moge al je calorieën tijdens de feestdagen net zo onzichtbaar zijn als je wachtwoord na drie pogingen.”
 5. “Dit jaar zal mijn dieet beginnen… nadat ik dit laatste stuk taart heb gehad. Gelukkig nieuwjaar!”
 6. “Als je denkt dat ik mijn sokken dit jaar bij elkaar ga houden, heb je ongelijk. Ik geef het nog steeds op halverwege februari.”
 7. “Goede voornemens voor het nieuwe jaar: meer lachen, minder diëten. Wie doet er met me mee?”
 8. “Moge je bankrekening in het nieuwe jaar net zo groeien als je wasgoed.”
 9. “Ik wens je een nieuw jaar vol avontuur, liefde en minder files. Tenzij je in de file staat terwijl je dit leest, dan wens ik je een snellere auto!”
 10. “Dit jaar ga ik positief blijven! Positief dat ik de afstandsbediening kan vinden, positief dat ik de afwas kan uitstellen en positief dat ik zonder schuldgevoel kan genieten van mijn favoriete snacks.”
 11. “Goede voornemens voor 2024: meer tijd doorbrengen met familie en vrienden. En als dat niet lukt, meer tijd doorbrengen met mijn bank.”
 12. “Dit jaar beloof ik om minder tijd op mijn telefoon door te brengen. Laten we beginnen met morgen, na het controleren van alle nieuwjaarswensen.”
 13. “Goede voornemens: minder winkelen, meer online winkelen. Minder koken, meer afhalen. Minder dieet, meer desserts. Laten we realistisch blijven!”
 14. “Moge al je goede voornemens even lang meegaan als de hype rond een nieuw dieet – veelbelovend in het begin, maar snel vergeten.”
 15. “Dit jaar ga ik stoppen met het maken van lijstjes. Nou ja, misschien één lijstje maken met waarom lijstjes niet werken.”
 16. “Goede voornemens voor 2024: mijn bed verlaten voordat het koffiezetapparaat klaar is. Ambitieus, ik weet het.”
 17. “Mogen je goede voornemens sterker zijn dan mijn verlangen naar een tweede portie dessert. Spoiler: dat gaat niet gebeuren.”
 18. “Dit jaar beloof ik om minder chocolade te eten. Tenzij het in de vorm van taart, ijs of koekjes is, dan maak ik een uitzondering.”
 19. “Moge je goede voornemens net zo vastberaden zijn als een peuter die weigert zijn groenten te eten. Veel succes!”
 20. “Dit jaar ga ik mijn beste tijd besteden aan het tellen van mijn zegeningen. En als dat te lang duurt, schakel ik over naar het tellen van schapen.”
 21. “Mogen je goede voornemens net zo succesvol zijn als mijn poging om elke dag vroeger op te staan. Ik ben nog steeds op zoek naar mijn snooze-knop.”
 22. “Dit jaar heb ik besloten om mijn huis op te ruimen. Helaas, ‘besluiten’ is het enige wat ik tot nu toe heb gedaan.”
 23. “Moge 2024 je vinden in een betere vorm dan je kerstcadeaus – niet ingepakt en zonder gebruiksaanwijzing.”
 24. “Dit jaar zal ik mijn sokken beter bij elkaar houden dan mijn goede voornemens. Het is tenslotte belangrijk om prioriteiten te stellen.”
 25. “Mogen je goede voornemens net zo onbreekbaar zijn als mijn voornemen om geen chocolade te eten. Oh wacht, ik rook al!”

Hopelijk brengen deze grappige nieuwjaarswensen een glimlach op het gezicht van degenen die ze lezen!

Meer teksten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *