Elkaar een gezond en gelukkig nieuw jaar wensen is van alle tijden. Het schrijven en sturen van kaartjes is sterk verminderd met de opkomst van het internet maar, de traditie bleef stand houden. Iemand iets goeds toewensen werkt in twee richtingen. Je geeft niet alleen iemand het gevoel dat hij of zij belangrijk is want het geeft jezelf ook energie. Al naar gelang je iemand goed of minder goed kent, zullen de wensen ernstig of grappig zijn maar, altijd hebben ze dezelfde bedoeling. Wij helpen je graag op weg met een aantal grappige nieuwjaarswensen. Mocht het je niet lukken om er zelf één te formuleren, dan vind je vast en zeker iets dat bij je past in dit rijtje.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Grappige Nieuwjaarswensen om het Nieuwe Jaar met een Lach te Beginnen!

Het is weer die tijd van het jaar waarin we afscheid nemen van het oude jaar en het nieuwe jaar verwelkomen, veelal is dit een groot feest. Nieuwjaar is een tijd van viering, hoop en goede wensen. Naast de traditionele en formele nieuwjaarswensen, zijn grappige nieuwjaarswensen een leuke manier om het nieuwe jaar met een lach te beginnen. Dus waarom niet wat humor toevoegen aan je nieuwjaarsgroeten en je vrienden, familie en collega’s laten lachen? Hieronder zijn enkele grappige nieuwjaarswensen om je te inspireren! Die bijvoorbeeld leuk zijn voor bij een nieuwjaarscadeau.

 1. “Moge al je goede voornemens duren totdat je je boodschappenlijstje maakt.”

Sojakaars XS blikje - Een blikje nieuwjaarswensen 60 x 40 mmDe meesten van ons maken goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar vaak verdwijnen ze al snel naar de achtergrond. Deze grappige nieuwjaarswens herinnert ons eraan dat het maken van een boodschappenlijstje soms langer duurt dan onze goede voornemens!

 1. “Moge je Instagram-likes dit jaar verdubbelen, en moge je geen nieuwe rimpels krijgen van het lachen!”

In het digitale tijdperk zijn sociale media een integraal onderdeel van ons leven geworden. Deze grappige nieuwjaarswens wenst je niet alleen meer likes op Instagram, maar herinnert je er ook aan dat lachen geen rimpels hoeft te veroorzaken.

 1. “Moge je bankrekening groeien als je buik na het kerstdiner, en moge je net zoveel plezier hebben!”

Na alle feestelijke lekkernijen tijdens Kerstmis, is het geen verrassing dat onze buiken wat uitdijen. Deze grappige nieuwjaarswens wenst je niet alleen financiële groei, maar herinnert je er ook aan om van het leven te genieten en plezier te hebben, net als tijdens de feestdagen!

 1. “Moge je diëtist dit jaar failliet gaan en moge je favoriete fastfoodrestaurant je een VIP-lidmaatschap aanbieden!”

Grappige nieuwjaarswensen voor op een kaartje

 • Als je er aan dacht om vanaf 1 januari te stoppen met verkeerde gewoonten, denk twee keer na. Niemand houdt van opgevers! Blijf vooral jezelf in het nieuwe jaar!
 • Sommige mensen denken dat nieuwe jaren reset knoppen zijn. Ze denken dat je op de knop kunt drukken en dat alles opnieuw begint. Niet op duwen want je krijgt net dezelfde shit!
 • Sorry voor mijn rotgedrag het afgelopen jaar. Krijg ik nog een kans om het nog een keertje over te doen in het volgende jaar? Alvast een gelukkig en gezond Nieuwjaar!
 • Een jaar is weer voorbij. Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen maar herinnert je er vooral aan dat er alweer een jaar voorbij is en je nog steeds dezelfde idioot bent die ervan overtuigd is dat hij zijn voornemens waar kan maken.
 • Gelukkig nieuwjaar! Laat ons hopen dat je je dit jaar eindelijk realiseert dat echt plezier in het leven van echte mensen komt, niet van virtuele. Een fijn jaar toegewenst!
 • Het leven is kort en wordt nog korter met elk nieuw jaar. Gelukkig nieuwjaar en gefeliciteerd want je hebt net alweer een jaar van je korte leven uitgezwaaid!

Hieronder meer mooie en grappige nieuwjaarswensen voor bijvoorbeeld op een kaartje of bij een nieuwjaarscadeau.

Meer grappige teksten voor het nieuwe jaar

 • Een nieuw jaar weerhoudt de boze geesten van je eerder gemaakte fouten niet om je te achtervolgen. Wanneer je denkt dat je ze achter je kunt laten, helaas pindakaas. Gelukkig nieuwjaar!
 • Moge je, in het nieuwe jaar, eindelijk snappen dat goede voornemens toch nooit lukken en wijs genoeg worden om te beseffen dat het verschil tussen een nieuw en een oud jaar slechts in één minuut ligt.
 • Mijn wens voor jou is dat al je problemen net zo lang duren als de goede voornemens die je maakte voor het nieuwe jaar. Gelukkig Nieuwjaar!
 • Geef me even de tijd om je een voorspoedig, gelukkig en gezond nieuw jaar toe te wensen, vooraleer ik dronken op de tafel ga dansen, begin te strippen en in de boeien afgevoerd word! Toast op onze vriendschap in het volgende nieuwe jaar!

Meer teksten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *