Een nieuw jaar betekent ook zakelijk gezien een jaar vol nieuwe kansen. Wanner het einde van het jaar in zich is, is het ook belangrijk als ondernemer om jouw zakenpartners en jouw medewerkers een gelukkig nieuwjaar te wensen. Doe je dit voor het eerst, of ben je nog op zoek naar wat inspiratie voor zakelijke nieuwjaarswensen? Lees dan gauw verder. Hier lees je alles over de beste zakelijke nieuwjaarswensen en cadeaus voor bedrijven en kun je inspiratie opdoen uit de voorbeeldzinnen.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Zakelijke nieuwjaarswensen voor zakenrelaties en collega’s voor 2024

Het is van groot belang om jouw zakelijke relaties warm te houden. Ook wanneer je afgelopen jaar weinig contact hebt gehad met een samenwerkende partij, is het ook goed om een gelukkig nieuwjaar te wensen. Dit is het moment om deze relaties warm te houden en een nieuwjaarsgroet is de ideale manier om dat te doen. Hier kun je voorbeeldzinnen bekijken van nieuwjaarswensen die je naar zakenrelaties kunt sturen:

Zakelijk nieuwjaarscadeau“Bedankt voor de samenwerking in het afgelopen jaar. Ik wens jullie allen van harte een gelukkig nieuwjaar en hoop op goede samenwerkingen in het jaar dat komen gaat.”

“Op een gezond, gelukkig en fiscaal winstgevend nieuwjaar!”

“Ik hoop dat we volgend jaar net zoveel successen mogen behalen als het afgelopen jaar.”

“We kijken terug naar een geweldig jaar en hopen ook volgend jaar op een succesvolle samenwerking en prachtige resultaten. Op een winstgevend 2023!”

Jouw werknemers bedanken en een gelukkig nieuwjaar wensen voor 2024

Als ondernemer zijn de feestdagen niet enkel de tijd om zakenrelaties warm te houden, maar is het ook een goed moment om jouw werknemers te bedanken voor hun inzet. Met een mooie nieuwjaarswens kun je dit perfect doen. Je kunt een nieuwjaarswens per mail naar iedereen sturen, maar het is natuurlijk een stuk persoonlijker om een van de volgende nieuwjaarswensen per kaart te sturen naar jouw werknemers:

“Bedankt voor je harde inzet in het afgelopen jaar. Wij wensen je een gezond en gelukkig nieuwjaar.”

“Dankbaar zijn wij (als bedrijf) voor je inspanning en inzet in het afgelopen jaar. Veel geluk in het nieuwe jaar.”

“Fijne feestdagen en een gelukkig en werkzaam nieuwjaar gewenst!”

Het einde van het jaar betekent niet alleen gezelligheid samen met vrienden en familie, het is ook dé tijd van het jaar om mensen te bedanken en geluk te wensen voor het nieuwe jaar. Als werkgever is het belangrijk om alle mensen te bedanken die jou het afgelopen jaar hebben geholpen. Stuur daarom niet alleen een mooie nieuwjaarskaart naar jouw zakenrelaties, maar verras ook jouw werknemers met een persoonlijke nieuwjaarsgroet.

Zakelijke nieuwjaarscadeaus

Het geven van zakelijke nieuwjaarscadeaus is een belangrijke traditie in de zakenwereld. Het is een kans om dankbaarheid te tonen aan de mensen die hebben bijgedragen aan het succes van je bedrijf gedurende het afgelopen jaar. Zakelijke nieuwjaarscadeaus zijn niet alleen een blijk van waardering, maar ze kunnen ook helpen om de banden met je medewerkers, klanten en zakenpartners te versterken. Het juiste cadeau kan een positieve indruk achterlaten en je bedrijfsrelaties versterken, wat kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen in het nieuwe jaar.

Als het gaat om het kiezen van zakelijke nieuwjaarscadeaus, is het belangrijk om doordacht en attent te zijn. Hier zijn enkele ideeën voor zakelijke nieuwjaarscadeaus die altijd gewaardeerd worden:

  1. Persoonlijke notitieboekjes: Notitieboekjes zijn altijd handig en kunnen worden gebruikt voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, het bijhouden van to-do lijsten en het organiseren van gedachten. Kies voor notitieboekjes met een bol.com cadeaubon - 5 euro - Voor jougepersonaliseerd ontwerp, zoals de naam van de ontvanger of het logo van je bedrijf, om een extra persoonlijk tintje toe te voegen.
  2. Bedrijfskleding: Bedrijfskleding, zoals polo’s, t-shirts of petjes, met het logo van je bedrijf kan een geweldig cadeau zijn voor medewerkers en zakenpartners. Het toont niet alleen teamgeest, maar het kan ook helpen om je merkbekendheid te vergroten wanneer ze de kleding dragen buiten het werk.
  3. Cadeaubonnen: Cadeaubonnen zijn altijd een populair cadeau, omdat ze de ontvanger de vrijheid geven om zelf te kiezen wat ze willen hebben. Kies voor cadeaubonnen van populaire winkels of restaurants, of zelfs van online retailers, zodat de ontvanger volop keuze heeft.
  4. Customized geschenkmanden: Geschenkmanden zijn veelzijdige cadeaus die je kunt aanpassen aan de voorkeuren van de ontvanger. Je kunt bijvoorbeeld een geschenkmand samenstellen met heerlijke snacks, koffie of thee, chocolade of andere lekkernijen. Voeg een persoonlijk kaartje toe om het cadeau extra speciaal te maken.
  5. Technologische gadgets: Technologische gadgets zijn altijd populair, vooral in de zakelijke wereld. Overweeg om gadgets zoals draadloze oordopjes, powerbanks, een draadloze speakers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *