Een nieuw jaar betekent ook zakelijk gezien een jaar vol nieuwe kansen. Wanner het einde van het jaar in zich is, is het ook belangrijk als ondernemer om jouw zakenpartners en jouw medewerkers een gelukkig nieuwjaar te wensen. Doe je dit voor het eerst, of ben je nog op zoek naar wat inspiratie voor zakelijke nieuwjaarswensen? Lees dan gauw verder. Hier lees je alles over de beste zakelijke nieuwjaarswensen voor bedrijven en kun je inspiratie opdoen uit de voorbeeldzinnen.

Zakelijke nieuwjaarswensen voor zakenrelaties en collega’s

Het is van groot belang om jouw zakelijke relaties warm te houden. Ook wanneer je afgelopen jaar weinig contact hebt gehad met een samenwerkende partij, is het ook goed om een gelukkig nieuwjaar te wensen. Dit is het moment om deze relaties warm te houden en een nieuwjaarsgroet is de ideale manier om dat te doen. Hier kun je voorbeeldzinnen bekijken van nieuwjaarswensen die je naar zakenrelaties kunt sturen:

“Bedankt voor de samenwerking in het afgelopen jaar. Ik wens jullie allen van harte een gelukkig nieuwjaar en hoop op goede samenwerkingen in het jaar dat komen gaat.”

“Op een gezond, gelukkig en fiscaal winstgevend nieuwjaar!”

“Ik hoop dat we volgend jaar net zoveel successen mogen behalen als het afgelopen jaar.”

“We kijken terug naar een geweldig jaar en hopen ook volgend jaar op een succesvolle samenwerking en prachtige resultaten. Op een winstgevend 2023!”

Zakelijke nieuwjaarswensen

Bron Greetz

Jouw werknemers bedanken en een gelukkig nieuwjaar wensen voor 2023

Als ondernemer zijn de feestdagen niet enkel de tijd om zakenrelaties warm te houden, maar is het ook een goed moment om jouw werknemers te bedanken voor hun inzet. Met een mooie nieuwjaarswens kun je dit perfect doen. Je kunt een nieuwjaarswens per mail naar iedereen sturen, maar het is natuurlijk een stuk persoonlijker om een van de volgende nieuwjaarswensen per kaart te sturen naar jouw werknemers:

“Bedankt voor je harde inzet in het afgelopen jaar. Wij wensen je een gezond en gelukkig nieuwjaar.”

“Dankbaar zijn wij (als bedrijf) voor je inspanning en inzet in het afgelopen jaar. Veel geluk in het nieuwe jaar.”

“Fijne feestdagen en een gelukkig en werkzaam nieuwjaar gewenst!”

Het einde van het jaar betekent niet alleen gezelligheid samen met vrienden en familie, het is ook dé tijd van het jaar om mensen te bedanken en geluk te wensen voor het nieuwe jaar. Als werkgever is het belangrijk om alle mensen te bedanken die jou het afgelopen jaar hebben geholpen. Stuur daarom niet alleen een mooie nieuwjaarskaart naar jouw zakenrelaties, maar verras ook jouw werknemers met een persoonlijke nieuwjaarsgroet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *