Een nieuw jaar betekent ook zakelijk gezien een jaar vol nieuwe kansen. Wanner het einde van het jaar in zich is, is het ook belangrijk als ondernemer om jouw zakenpartners en jouw medewerkers een gelukkig nieuwjaar te wensen. Doe je dit voor het eerst, of ben je nog op zoek naar wat inspiratie voor zakelijke nieuwjaarswensen? Lees dan gauw verder. Hier lees je alles over de beste zakelijke nieuwjaarswensen en cadeaus voor bedrijven en kun je inspiratie opdoen uit de voorbeeldzinnen.

Ontdek de cadeaus bij Bol.com voor:

Vrouwen >>
Mannen >>
Kinderen >>

Meer:

Zakelijke nieuwjaarswensen voor zakenrelaties en collega’s voor 2024

Het is van groot belang om jouw zakelijke relaties warm te houden. Ook wanneer je afgelopen jaar weinig contact hebt gehad met een samenwerkende partij, is het ook goed om een gelukkig nieuwjaar te wensen. Dit is het moment om deze relaties warm te houden en een nieuwjaarsgroet is de ideale manier om dat te doen. Hier kun je voorbeeldzinnen bekijken van nieuwjaarswensen die je naar zakenrelaties kunt sturen:

Zakelijk nieuwjaarscadeau“Bedankt voor de samenwerking in het afgelopen jaar. Ik wens jullie allen van harte een gelukkig nieuwjaar en hoop op goede samenwerkingen in het jaar dat komen gaat.”

“Op een gezond, gelukkig en fiscaal winstgevend nieuwjaar!”

“Ik hoop dat we volgend jaar net zoveel successen mogen behalen als het afgelopen jaar.”

“We kijken terug naar een geweldig jaar en hopen ook volgend jaar op een succesvolle samenwerking en prachtige resultaten. Op een winstgevend 2023!”

Jouw werknemers bedanken en een gelukkig nieuwjaar wensen voor 2024

Als ondernemer zijn de feestdagen niet enkel de tijd om zakenrelaties warm te houden, maar is het ook een goed moment om jouw werknemers te bedanken voor hun inzet. Met een mooie nieuwjaarswens kun je dit perfect doen. Je kunt een nieuwjaarswens per mail naar iedereen sturen, maar het is natuurlijk een stuk persoonlijker om een van de volgende nieuwjaarswensen per kaart te sturen naar jouw werknemers:

“Bedankt voor je harde inzet in het afgelopen jaar. Wij wensen je een gezond en gelukkig nieuwjaar.”

“Dankbaar zijn wij (als bedrijf) voor je inspanning en inzet in het afgelopen jaar. Veel geluk in het nieuwe jaar.”

“Fijne feestdagen en een gelukkig en werkzaam nieuwjaar gewenst!”

Het einde van het jaar betekent niet alleen gezelligheid samen met vrienden en familie, het is ook dé tijd van het jaar om mensen te bedanken en geluk te wensen voor het nieuwe jaar. Als werkgever is het belangrijk om alle mensen te bedanken die jou het afgelopen jaar hebben geholpen. Stuur daarom niet alleen een mooie nieuwjaarskaart naar jouw zakenrelaties, maar verras ook jouw werknemers met een persoonlijke nieuwjaarsgroet.

Zakelijke nieuwjaarscadeaus

Het geven van zakelijke nieuwjaarscadeaus is een belangrijke traditie in de zakenwereld. Het is een kans om dankbaarheid te tonen aan de mensen die hebben bijgedragen aan het succes van je bedrijf gedurende het afgelopen jaar. Zakelijke nieuwjaarscadeaus zijn niet alleen een blijk van waardering, maar ze kunnen ook helpen om de banden met je medewerkers, klanten en zakenpartners te versterken. Het juiste cadeau kan een positieve indruk achterlaten en je bedrijfsrelaties versterken, wat kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen in het nieuwe jaar.

Als het gaat om het kiezen van zakelijke nieuwjaarscadeaus, is het belangrijk om doordacht en attent te zijn. Hier zijn enkele ideeën voor zakelijke nieuwjaarscadeaus die altijd gewaardeerd worden:

 1. Persoonlijke notitieboekjes: Notitieboekjes zijn altijd handig en kunnen worden gebruikt voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, het bijhouden van to-do lijsten en het organiseren van gedachten. Kies voor notitieboekjes met een bol.com cadeaubon - 5 euro - Voor jougepersonaliseerd ontwerp, zoals de naam van de ontvanger of het logo van je bedrijf, om een extra persoonlijk tintje toe te voegen.
 2. Bedrijfskleding: Bedrijfskleding, zoals polo’s, t-shirts of petjes, met het logo van je bedrijf kan een geweldig cadeau zijn voor medewerkers en zakenpartners. Het toont niet alleen teamgeest, maar het kan ook helpen om je merkbekendheid te vergroten wanneer ze de kleding dragen buiten het werk.
 3. Cadeaubonnen: Cadeaubonnen zijn altijd een populair cadeau, omdat ze de ontvanger de vrijheid geven om zelf te kiezen wat ze willen hebben. Kies voor cadeaubonnen van populaire winkels of restaurants, of zelfs van online retailers, zodat de ontvanger volop keuze heeft.
 4. Customized geschenkmanden: Geschenkmanden zijn veelzijdige cadeaus die je kunt aanpassen aan de voorkeuren van de ontvanger. Je kunt bijvoorbeeld een geschenkmand samenstellen met heerlijke snacks, koffie of thee, chocolade of andere lekkernijen. Voeg een persoonlijk kaartje toe om het cadeau extra speciaal te maken.
 5. Technologische gadgets: Technologische gadgets zijn altijd populair, vooral in de zakelijke wereld. Overweeg om gadgets zoals draadloze oordopjes, powerbanks, een draadloze speakers.

Meer zakelijke nieuwjaarswensen voor 2024

 1. “Namens ons hele team willen we u bedanken voor een succesvol jaar. Moge het nieuwe jaar gevuld zijn met nieuwe zakelijke kansen en voorspoed voor u en uw organisatie.”
 2. “In het nieuwe jaar streven we naar nog grotere samenwerking en succes. Bedankt voor uw vertrouwen en inzet. Een voorspoedig 2024 toegewenst!”
 3. “Wij waarderen de kans om met u samen te werken en kijken ernaar uit om in het nieuwe jaar onze relatie te versterken. Gelukkig nieuwjaar!”
 4. “Mogen uw doelen helder zijn, uw strategieën effectief en uw team samenwerken als nooit tevoren. Op een succesvol 2024!”
 5. “Het afgelopen jaar was een reis vol uitdagingen en triomfen. Laten we samen het nieuwe jaar omarmen met hernieuwde energie en vastberadenheid. Gelukkig nieuwjaar!”
 6. “Als we terugkijken op het afgelopen jaar, willen we u bedanken voor uw waardevolle bijdrage aan ons succes. Op naar een jaar vol nieuwe kansen en samenwerking. Gelukkig nieuwjaar!”
 7. “Moge het nieuwe jaar nieuwe zakelijke hoogten brengen en kansen om te groeien en te bloeien. Bedankt voor een geweldig jaar en een voorspoedig 2024!”
 8. “In het nieuwe jaar streven we naar nog meer innovatie, groei en succes. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf. Een voorspoedig 2024 toegewenst!”
 9. “Het afgelopen jaar was een jaar van groei en prestaties, mogelijk gemaakt door uw steun en samenwerking. Mogen we samen nog meer successen behalen in 2024. Gelukkig nieuwjaar!”
 10. “Als het jaar ten einde loopt, kijken we dankbaar terug op de successen die we samen hebben behaald. Mogen de komende maanden nog meer kansen en triomfen brengen. Gelukkig nieuwjaar!”
 11. “Wij waarderen de samenwerking van het afgelopen jaar en kijken ernaar uit om samen nieuwe hoogten te bereiken in het komende jaar. Op een succesvol 2024!”
 12. “Moge het nieuwe jaar nieuwe deuren openen naar succes en voorspoed voor uw bedrijf. Bedankt voor de samenwerking en een voorspoedig 2024 toegewenst!”
 13. “Het afgelopen jaar was een reis vol uitdagingen en overwinningen. Dankzij uw toewijding en inzet hebben we samen prachtige resultaten behaald. Laten we samen streven naar nog meer succes in 2024. Gelukkig nieuwjaar!”
 14. “Namens het hele team willen we u bedanken voor uw vertrouwen en samenwerking. Moge het nieuwe jaar kansen brengen die uw verwachtingen overtreffen. Op een succesvol 2024!”
 15. “Het afgelopen jaar was een jaar van groei en vooruitgang, en we zijn dankbaar voor de kansen die we hebben gehad om met u samen te werken. Mogen we samen nog meer successen behalen in 2024. Gelukkig nieuwjaar!”
 16. “Als het jaar ten einde loopt, kijken we vooruit naar nieuwe kansen en uitdagingen. Bedankt voor uw partnerschap, en laten we samen streven naar een nog succesvoller 2024.”
 17. “Wij waarderen de waardevolle relatie die we met u hebben opgebouwd gedurende het afgelopen jaar. Mogen het nieuwe jaar nieuwe kansen en groei brengen voor uw bedrijf. Gelukkig nieuwjaar!”
 18. “In het nieuwe jaar hopen we onze samenwerking te verdiepen en samen nog meer successen te behalen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf. Een voorspoedig 2024 toegewenst!”
 19. “Het afgelopen jaar was een reis van hard werken, toewijding en prestaties. Dankzij uw betrokkenheid hebben we gezamenlijk successen geboekt. Op naar een veelbelovend 2024!”
 20. “Namens het hele team willen we u bedanken voor uw voortdurende steun en samenwerking. Moge het nieuwe jaar nieuwe deuren openen naar succes en groei. Gelukkig nieuwjaar!”
 21. “Het afgelopen jaar was een tijd van uitdagingen en overwinningen, en we zijn dankbaar voor de mogelijkheid om samen te werken. Mogen we samen nog meer hoogtepunten bereiken in 2024. Op een succesvol nieuwjaar!”
 22. “Wij waarderen uw partnerschap en kijken uit naar een voortdurende samenwerking in het komende jaar. Moge 2024 een jaar van voorspoed en succes zijn voor ons allemaal. Gelukkig nieuwjaar!”
 23. “Het afgelopen jaar was een succes dankzij uw inzet en samenwerking. Laten we samen streven naar nieuwe prestaties en doelen in het komende jaar. Gelukkig nieuwjaar!”
 24. “Namens ons hele team wensen we u een voorspoedig en succesvol nieuw jaar. Bedankt voor de samenwerking en deelname aan ons succes. Moge 2024 een jaar van groei en vreugde zijn!”
 25. “Het afgelopen jaar was een reis van leren en groeien, en we zijn dankbaar voor de steun en betrokkenheid die u heeft getoond. Mogen we samen blijven bouwen aan succes in 2024. Gelukkig nieuwjaar!”

Moge deze zakelijke nieuwjaarswensen bijdragen aan een voorspoedig en succesvol 2024 voor u en uw organisatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *